+90 530 706 8187
iletisim@beklenen.org

GERÇEK HİKAYELER

Ramazan Ayı Faaliyetlerimiz

Beklenen Uluslararası İnsani Yardım Derneği olarak Ramazan ayında da faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Suriye’nin çeşitli bölgelerinde verilen iftar yemekleriyle beraber kumanya dağıtım faaliyetleri sürmekte. Resulayn merkez El Mesekın Caddesinde 4000 kişilik iftar yemeğiyle beraber, El Bab (Bzaa) bölgesinde bulunan Hacı İbrahim Balcı aşevimizde günlük yaklaşık 1500 kişiye sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Sofraları ve gönülleri birleştiren mübarek Ramazan ayı boyunca derneğimiz, bağışçılarımızın desteğiyle ihtiyaç sahibi birçok insana yalnızca sahur ve iftar yemeği vermekle kalmayıp küçük ve büyük boy gıda kolisi desteği sağlamayı sürdürmekte. 7 tanesi köy olmakla birlikte İdlib Cisr Eş-Şuğur bölgesinde toplam 1560 gıda kolisi dağıtımı yapıldı.

Derneğimizin eğitim merkezlerinde de Ramazan ayına özel faaliyetler gerçekleştiriliyor. Kubbesin Mevlana Eğitim ve Kültür Merkezi ve Şehit Kargan Polat Türk Dili ve Kur’an-ı Kerim Eğitim Merkezlerinde çocuklar Ramazan’ı coşkuyla karşıladı. Afrin Selahaddin Eyyubi Kur’an-ı Kerim Merkezinde eğitim alan öğrencilerimiz ise Ramazan özel programları gerçekleştirdi.

Bir yorum paylaş