+90 530 706 8187
iletisim@beklenen.org

GERÇEK HİKAYELER

Kreş

SİVİL CEZA EVİ İÇİN OYUN ve EĞİTİM SALONU

Beklenen Uluslararası İnsani Yardım kuruluşu olarak, Afrin merkezinde bulunan sivil ceza evinde annelerinin yanında yaşamak zorunda kalan masum çocuk ve bebeklerin karanlık hayatlarına ışık olup, renk katmak için onları bir nebze de olsa o karanlıktan kurtarabilmek için uğraştık.
Gönüllü ekiplerimizce, çocuklar için bir oyun ve eğitim salonu oluşturduk. Duvarda süslü boyamalar, masa ve sandalyeler yerleştirdik. Çocuklar için boyama kitapları ve oyuncak dağıtımında bulunduk.

bu araya resim eklenebilir.

ASKERİ CEZA EVİ ÇOCUK OYUN SALONU

Beklenen Uluslararası İnsani Yardım kuruluşu olarak, askeri ceza evinde yaşam sürmek zorunda kalan, farklı mezhep ve ülkelerden gelen yetim çocuklara oyun salonu hazırladık. Yaşadıkları dünyadan habersiz yalnızca dünyanın karanlık yüzüyle tanışan masum çocukların dertlerini dinledik. İsteklerini yerine getirmek için uğraştık.
Türkiye’den gelen Beklenen gönüllülerimiz ile odayı çocuklara uygun şekilde boyadık. Halep/Afrin’de bulunan cezaevinin yiyecek ihtiyacını karşıladık. Ayrıca odalar için en temel ihtiyaç olan hijyen malzemesi dağıtımı yaptık. Karanlıkların ardından açılan rengarenk odada çocukların duygularına ve sevinçlerine ortak olduk.